Zoeken naar rolstoel

rolstoel
Actieve rolstoelen, verkrijgbaar bij Move All The Way.
Rolstoelen voor kinderen. / nieuws / contact / toonzaal. Move All The Way Rolstoelen Actieve rolstoelen. TYPE alle types. vast en vouwbaar. Colours Spazz G. vast en vouwbaar. Move all the way, oplossingen op maat voor actieve en sportieve rolstoelgebruikers.
Rolstoel Wikipedia.
vooral wat je met de rolstoel allemaal wilt kunnen. Een persoon die van een rolstoel gebruikmaakt wordt soms aangeduid als rolstoel patiënt. Dit is echter onjuist, een patiënt is in samenstellingen iemand die aan de in het eerste deel genoemde ziekte lijdt kankerpatiënt, TBC-patiënt, diabetespatiënt, enz, en een rolstoel is geen ziekte.
Een rolstoel besturen met oogbewegingen ALS Liga België vzw.
Eyegaze-technologie" dient uitsluitend om de computer te bedienen, niet de rolstoel." De" rolwagen noch Eyegaze zijn mijn idee. Mijn bijdrage bestond erin een interface te creëren met de computer die op de rolstoel is gemonteerd en een middel om de joystick te bewegen."
Oprijplaten voor rolstoelen Seton België.
Nieuw Uitklapbare oprijplaat voor rolstoel. Van 54900, tot 66900., Verpakking: Per stuk. Standaard oprijplaat voor rolstoel in glasvezel. Van 19500, tot 21900., Verpakking: Per stuk. Onbreekbare oprijplaat voor rolstoel, van rubber. Verpakking: Per stuk. Plooibare en verplaatsbare oprijplaat voor rolstoel in aluminium.
Personen met een handicap ZOO Antwerpen.
Aangezien onze medewerkers niet bevoegd zijn om enige beoordeling te maken inzake een niet zichtbare beperking, vragen wij om hiervoor een officieel document voor te leggen, zoals bijvoorbeeld.: een geldige verklaring van een onafhankelijke arts waarin bevestigd wordt dat je niet in staat bent om zonder hulp het park te bezoeken.
Aangepast Vervoer: Faq Hendriks vervoer.
Wat als ik niet vooraf weet hoe laat ik een terugrit nodig heb? Wordt mijn vervoer door de mutualiteit terugbetaald? Kan ik ook zonder rolstoel een beroep doen op Hendriks? Hendriks richt zich naar alle mensen met beperkte mobiliteit, mét of zonder rolstoel.
Rolstoel Pet Orthopedics Dieren Orthopedie.
Er zijn 2 soorten rolwagens. De eerste soort is de maatwerk rolwagen, deze is op maat vervaardigd uit een kunststofschelp en een aluminiumframe. Doordat de rolstoel op maat wordt gemaakt en voorzien wordt van een goede bandage blijft deze mooi op zijn plaats zitten.
Eindelijk oplossing voor vrouw die met rolstoel gevangen zat. Ranst Gazet van Antwerpen.
07/06/2018 om 1559: door Kristin Matthyssen. Lydia Kerstens uit Emblem raakte vorig jaar verlamd na een val uit bed. Omdat de stoepen van het naburig kruispunt te steil waren voor haar elektrische rolstoel, zat ze gevangen in haar eigen straat.
Leven in een rolstoel? Deze strip vertelt hoe VTM NIEUWS.
Ze is geboren met een open rug en zit al heel haar leven in een rolstoel. Ook een smalle tram opstappen, is soms onbegonnen werk. Als ik de wielen er niet afhaal, geraak ik gewoon niet binnen, zegt Léa Bayakula.

Contacteer ons