Meer resultaten voor rolstoel

rolstoel
Gevonden hulpmiddelen voor: 1.2.2.3.8. rolstoel met oprichtsysteem.
Levo combi / combi JR rolstoel met oprichtsysteem; Producent: Levo AG. Hulp bij keuze. Lifestand Compact Children LSC elektronische binnenrolstoel; Producent: Permobil Benelux bv. Hulp bij keuze. P-advance Road / Vertic / Multiposition rolstoel met elektrische sta-functie; Producent: 4poWer4 PowerStand.
Officiële Ryanair-site Vliegtickets Goedkope Vluchten.
Rolstoel Wikipedia.
vooral wat je met de rolstoel allemaal wilt kunnen. Een persoon die van een rolstoel gebruikmaakt wordt soms aangeduid als rolstoel patiënt. Dit is echter onjuist, een patiënt is in samenstellingen iemand die aan de in het eerste deel genoemde ziekte lijdt kankerpatiënt, TBC-patiënt, diabetespatiënt, enz, en een rolstoel is geen ziekte.
Rolstoel Rolstoelen 2dehands.be.
29 juli 2018 1145: Schoten. Nette rolstoel inklapbaar NIEUWSTAAT. Nette rolstoel inklapbaar NIEUWSTAAT Meer info bel 0031 6 23 98 11 61 De rolstoel staat in Eindhoven Nederland. 29 juli 2018 0927: Lommel. 125, inch wielen Ibis rolstoel met trommelremmen.
Ecuador verkiest eerste president ter wereld in een rolstoel DeWereldMorgen.be.
President in een rolstoel. Lenin Moreno wordt met zijn verkiezing de eerste staatsleider ter wereld in een rolstoel. Bij een gewapende overval op 3 januari 1998 in een kruidenierswinkel werd hij in de rug neergeschoten. Hij bleef verlamd in beide benen.
Rolstoel kopen of huren? Thuiszorgwinkel. Mail_4_x2C__Envelope_4. slotje.
Rolstoel Vermeiren Eclips X4. Lichtgewicht manuele rolstoel in aluminium met een instelbaar kader in diepte, verstevigd kruis en snel afneembare achterwielen. Rolstoel Vermeiren V300 DL. De V300 DL is een lichtgewicht manuele rolstoel voor tijdelijk of permanent gebruik met maximale verstelmogelijkheden.
De Spil rolstoel.
Gelieve bij je plaatsbespreking steeds te melden dat je je met een rolstoel verplaatst, zo kunnen wij je een geschikte plaats geven. Indien gewenst zal een medewerkster je naar je plaats begeleiden. Rolstoelplaatsen kunnen niet online gereserveerd worden. Gelieve telefonisch 051 265 700 te reserveren, aan de balie, of ons een mail te sturen info@despil.be.
BREEZY Allround rolstoelen Sunrise Medical.
Moet de rolstoel kunnen kantelen? Frame materiaal br/Voor incidenteel gebruik, wanneer het gewicht van de rolstoel minder van belang is.br/strongAluminium/strongbr/Een allround rolstoel biedt meer comfort, heeft instelmogelijkheden en is beter aan te sluiten aan jouw individuele wensen. Deze rolstoelen zijn vaak lichter dan rolstoelen voor incidenteel gebruik."
Rolstoelen Wit-Gele Kruis.
Je kan een tegemoetkoming ontvangen in de prijs voor een rolstoel. De rolstoel staat op de lijst van vergoeding aangenomen mobiliteitshulpmiddelen www.riziv.be. De rolstoel wordt afgeleverd door een erkende bandagist. Je voldoet aan specifieke voorwaarden van de rolstoel. Je arts maakt een medisch voorschrift voor de rolstoel.

Contacteer ons