Op zoek naar traplift smalle trap?

traplift smalle trap
Een traplift op een smalle trap is een uitdaging.
Trapliften voor smalle trappen. Heeft u thuis een erg smalle trap en wilt u graag een traplift laten plaatsen? Het grote nadeel van een traplift op een smalle trap is, dat de traplift ervoor kan zorgen dat de rest van de trap geblokkeerd wordt.
Smalle trap met tussenbordes Trapliften Realisaties.
Omdat het gaat om een behoorlijk smalle trap, hebben wij onze traplift One aangeboden. Deze traplift biedt de mogelijkheid om achteruit te rijden waardoor er minder plaats nodig is voor de knieën en dus gemonteerd kan worden op een smalle trap.
Trapliften voor een optimale mobiliteit in uw woning ZZED.
Dankzij de ingebouwde accu gebruikt u ook bij elektriciteitspannes uw traplift. Trapliften voor een rolstoel. Moet u met uw rolstoel een trap overwinnen? Dan kiest u uit.: rolstoellift voor een gebogen brede trap: HIRO 320. rolstoellift voor een gebogen smalle trap: HIRO 360.
Handicare 1000: dé traplift voor elke smalle trap!
Is uw trap aan de smalle kant? Dan hebt u een aangepaste traplift nodig. De Handicare 1000 is betaalbaar, compact en ijzersterk. Deze unieke traplift past op elke smalle rechte trap, zowel binnen als buiten. Veelzijdige traplift voor uw smalle trap.
Soorten liften Liften Livios.
Of je nu een rechte trap hebt of een trap met bocht, een traplift is voor vrijwel iedere trap geschikt. Die wordt namelijk op maat gemaakt naargelang jouw comforteisen. Zo heb je voor erg smalle trappen stoeltjes die meedraaien zodat je knieën de muur of de leuning niet raken.
Trapliften voor uw smalle trap Handicare 1000.
Bent u op zoek naar een traplift voor uw te smalle trap? De Handicare 1000 is onze unieke rechte traplift die zelfs nog op de allersmalste trap past. Bovendien kunt u deze traplift ook in een speciale uitvoering buiten plaatsen.
Rechte trapliften handicare.be/nl.
Wanneer u een smalle trap heeft, is de Handicare 1000 de oplossing. Handicare 1000 XXL. Onze traplift voor gebruikers met een gewicht tot 200 kg. Handicare 1000 Outdoor. De buiten traplift: speciaal voor trappen buiten uw woning. Transfers en tillen.
Trapliften Thuiszorg Online.
Dankzij het uitgekiende ontwerp past de traplift nagenoeg op elke trap: smal, recht of steil met bochten. ja, zelfs verschillende verdiepingen kunnen in één beweging overbrugd worden! We ontwikkelden immers een uniek monorailsysteem waardoor de lift slechts een beperkte ruimte inneemt en geen hinder veroorzaakt voor de andere trapgebruikers. Dankzij onze gepatenteerde ASL draaitechnologie zet de lift zich gedurende de hele rit automatisch in de meest optimale en meest veilige positie. Zo kan de stoellift ook op heel smalle of lage trappen geplaatst worden, zonder dat er kap of breekwerken nodig zijn.
Trap met bocht PractiComfort.
Traplift voor trap met bocht. Heeft u een laag plafond of een smalle trap? Ook dan is het mogelijk om een traplift te plaatsen. Zoals de Himalaya 2 Flow/Swing. De rail van dit model loopt laag over de trap. Hierdoor past de Himalaya 2 erg goed bij een laag plafond.

Contacteer ons