Op zoek naar lift trap?

lift trap
Traplift Wikipedia.
Een traplift is een stoel die wordt voortbewogen door een elektromotor over een rail die is bevestigd op een trap. Een dergelijke lift is primair bedoeld voor personen die niet op eigen kracht naar boven of naar beneden kunnen. Over het algemeen zijn er voor de installatie van een traplift geen bouwkundige werkzaamheden nodig.
Info over hulpmiddelen: drempelbruggen, oprijgoten, hellingbanen, trapliften, plateauliften, liften, aanpassingen aan de trap.
Wie kan ondersteuning vragen? Oplossingen om zelfstandig een hoogteverschil te overbruggen voor personen met een motorische handicap. KOC, april 2015. download als pdf. KOC Kenniscentrum Hulpmiddelen Zenithgebouw Koning Albert II-laan 37 1030 Brussel 02 225 86 61 koc@vaph.be Sitemap Over ons Hulpmiddelenadvies.
Trapliften Strobbe Liftsystemen.
Wanneer uw trap uw mobiliteit in de weg staat, heeft Strobbe Mobility Solutions de meest geschikte, veilige en betrouwbare oplossing in huis. Het maakt niet uit welk type trap u heeft, Strobbe Mobility Solutions geeft het perfecte antwoord aan uw specifieke woon en leefbehoeften.
Traplift thyssenkrupp Home Solutions.
U neemt plaats in de stoel en met een simpele bedieningsknop gaat u naar boven of naar beneden. En dat kan zowel op een rechte trap als op een trap met bochten, buiten en binnen. thyssenkrupp Home Solutions is kwaliteit over de hele lijn.
Traplift Kopen 2018 5 eisen Kosten en WMO Aanvragen Trapliftinfo.nl.
De rechte trap is het makkelijkste om zo'n' rail met lift te monteren. Hij kan ook aan beide zijden geplaatst worden en zowel aan de muur als op de trap zelf. Natuurlijk moet de muur en/ of trap daarvoor wel geschikt zijn.
Trapliften Comfortlift het meest uitgebreide gamma in Belgiƫ.
Al onze trapliften zijn op maat van uw trap. Onze expert maakt een offerte op maat van uw trap en uw wensen, waardoor u niet teveel betaalt. Steeds op maat van uw trap. Betaalbaar in onderhoud. Verbouwen is niet nodig.
Traplift kopen? Bespaar met een tweedehands exemplaar bij TipTop. Traplift kopen? Bespaar met een tweedehands exemplaar bij TipTop.
Vraag gerust een bezoek van onze adviseur om uw trap op te meten, naar uw wensen te luisteren en een voorstel op maat te doen. Aanbod tweedehands trapliften. U bent minder goed ter been maar hebt geen zin om afscheid te nemen van uw vertrouwde woning?
De oplossing als uw trap een obstakel wordt. Kwaliteitsvolle trapliften met een uitstekende service. Vandaag nog offerte op maat.
De oplossing als uw trap een obstakel wordt. Kwaliteitsvolle trapliften met een uitstekende service. Vandaag nog offerte op maat. Voor rechte trappen. Voor trappen met draai. Hoe gebruik ik mijn lift? Hoe meet ik mijn trap op? Opties voor trapliften.
Trapliften van Koninklijke Otolift. Betaalbare liften voor de trap!
De Otolift Two is speciaal ontwikkeld om langs de buitenbocht van een trap te kunnen plaatsen. Wij kunnen de Two traplift zo plaatsen dat het traplopen nauwelijks wordt belemmerd. Door het eenvoudige concept is dit type lift vaak wat betaalbaarder.

Contacteer ons