Meer resultaten voor mobiele traplift

mobiele traplift
Een traplift voor een smalle of steile trap? Kan dat wel? Blog.
geconfronteerd worden met uw mobiele beperking: het is geen pretje. Het zijn situaties waar Comfortlift Trapliften dagelijks mee te maken. Samen met u gaan wij graag op zoek naar een oplossing op maat. traplift van Coopman voyageert u binnenkort terug door uw woning als vanouds! Een traplift voor een smalle steile trap?
Mobiele traphulp Scalacombi Scouters.
Zittend de trap op zonder traplift: dat kan met deze mobiele traphulp Scalacombi van het merk Alber. Op deze mobiele trappenklimmer, zoals die ook wordt genoemd, zit een zitje. Je hebt van de Scalacombi 3 modellen: de eco S34, S36 en S39.
Stairclimbers.
Deze toestellen zijn geschikt om met je eigen rolstoel autonoom trappen te beklimmen en af te dalen. Mobiele traplift te gebruiken zonder hulp van een assistent. Binnenshuis bruikbaar en ook geschikt voor buitentrappen. Goedkope oplossing als traplift voor een gewone rolstoel.
Mobiele traphulp Scalamobil Scouters.
Zittend de trap op zonder traplift: dat kan met deze mobiele traphulp Scalamobil van het merk Alber. Deze mobiele trappenklimmer, zoals die ook wordt genoemd, is speciaal gemaakt om je rolstoel aan vast te maken en is er in verschillende maten.
De traplift van Marcel heeft kuren Radio 2, de grootste familie.
Zeker in dit geval: als de traplift al drie keer is stilgevallen, getuigt het van goed klantenbeheer om een technicus langs te sturen. Want als een bejaard persoon op de traplift komt vast te zitten kan dat tot gevaarlijke situaties leiden.
Traplift met bocht Handicare trapliften GOEDmobiel.nl.
Uw trap is dan te krap of te smal voor een traplift. Daarom heeft Handicare, onze partner in trapliften, speciaal voor de Nederlandse trappen een traplift ontwikkeld; een traplift met bocht. Met een bocht, smal, breed, wij leveren u een oplossing op maat.
Bedrijf schenkt trapliften aan Ines Kortrijk Regio HLN.
De ontwikkelings en onderwijskansen van Ines verhogen nu, want het is nu zeker dat het meisje tot en met het zesde leerjaar op Sint-Jozef kan blijven, aldus Claude Soete. Maxime Petit Otolift schenkt lift voor 4-jarige Ines, een kleuter met een mobiele beperking. Het is de tweede keer dat Otolift trapliften gratis laat plaatsen in België. De eerste keer was toevallig ook in Kortrijk. Waar een jaar geleden Miro Toye 9, die een zeldzame spierziekte heeft, een lift kreeg in freinetschool De Levensboom in Marke. We" doen het in Nederland al sinds 1970. In België is het pas de tweede keer omdat we onze vestiging in Turnhout pas begin 2016 openden, zegt directeur Peter Krempel 54. We" plaatsen 17.000 trapliften per jaar, in 35 landen. Het af en toe eens gratis doen, kan dus zeker. We krijgen tientallen verzoeken per jaar. Maar we willen altijd duidelijk weten of de aanvragers echt geen eigen middelen hebben voor een traplift.
Waarom Otolift? 6 redenen om te kiezen voor Otolift Trapliften.
Daarna gieten we dat in een 3D-schets, als feilloze basis voor een nauwkeurige maatvoering. En u ziet meteen hoe uw traplift er zal uitzien, dankzij een levensecht virtualrealitymodel. Vaste én mobiele toonzaal. Wilt u het design en de kwaliteit van onze trapliften ten volle ervaren?
DIAMANT de traplift die 190 kg aan kan.
De installatie van de traplift is eenvoudig en vlot. Hak en breekwerk in huis is niet nodig. De Diamant traplift wordt op maat gemaakt, maar is tevens betaalbaar. Comfortlift heeft de ambitie om elke minder mobiele persoon maximaal van zijn thuis te laten genieten.

Contacteer ons