Resultaten voor mobiele traplift

mobiele traplift
Andere transferbehoeften Handi-Move.
Mee met de auto? In het stoeltje van de traplift? Voor elke mogelijke transfer heeft Handi-Move een oplossing. Met de glijplank in de auto. De glijplank van Handi-Move is een plank die gebruikt wordt voor transfers tussen twee objecten van gelijke hoogte. Ze is vooral bedoeld voor zelfstandig gebruik, bijvoorbeeld om van de rolstoel in de auto te stappen of van een gewone rolstoel naar een elektrisch model. Ook verplaatsingen tussen het bed en de zetel/stoel verlopen vlot dankzij de glijplank. Makkelijk in het douchebad. Met een tilsysteem van Handi-Move, bv een mobiele tillift, een plafondmotor of een rolbord, wordt een patiënt makkelijk op het douchebad gelegd.
Stairclimbers.
Deze toestellen zijn geschikt om met je eigen rolstoel autonoom trappen te beklimmen en af te dalen. Mobiele traplift te gebruiken zonder hulp van een assistent. Binnenshuis bruikbaar en ook geschikt voor buitentrappen. Goedkope oplossing als traplift voor een gewone rolstoel.
De traplift van Marcel heeft kuren Radio 2, de grootste familie.
Zeker in dit geval: als de traplift al drie keer is stilgevallen, getuigt het van goed klantenbeheer om een technicus langs te sturen. Want als een bejaard persoon op de traplift komt vast te zitten kan dat tot gevaarlijke situaties leiden.
hoge trappen op / mobiele traplift Myocafé.
Afhankelijk van wat het probleem is met traplopen biedt de tussentrede http//hulpmiddelen.vsn.nl/page/Hulpmiddelen-detail/43/tussentrede-trap: misschien wat hulp? Mirjam moderator zei op 26 augustus 2010 om 1453.: Het onderwerp Mobiele" traplift" heb ik samengevoegd met deze Hoge" trappen op" omdat het om dezelfde vraag gaat.
De Sadler Traplift voor uw rechte trap Stannah Nederland.
Sadler is een geweldige traplift als je niet meer zo mobiel bent. Het zitvlak heeft wat weg van een zadel en je neemt de traplift vrijwel rechtopstaand. De gebruiker hoeft zijn knieën dus niet meer helemaal te plooien om een traplift te gebruiken.
Trappenhulp elektrische trappenklimmer huren Met een rolstoel de trap op en af.
Geen traplift meer nodig. Op veel trappen te gebruiken. De Trappenhulp elektrische trappenklimmer stelt mindervaliden in staat om ook op die plaatsen te komen die niet van een lift zijn voorzien. Met behulp van de Trappenhulp kunnen mensen verantwoord naar boven en naar beneden vervoerd worden.
Traplift huren Handicare trapliften GOEDmobiel.nl.
Wat kost het huren van een traplift? De huur van een traplift hangt af van het type traplift dat u wilt huren. De huur van een rechte traplift begint bij een maandbedrag rond de 90, inclusief BTW. Een eerste aanbetaling is niet vereist, wel vragen wij een borg van 350.
Mobiele traphulp Scalamobil Scouters.
Zittend de trap op zonder traplift: dat kan met deze mobiele traphulp Scalamobil van het merk Alber. Deze mobiele trappenklimmer, zoals die ook wordt genoemd, is speciaal gemaakt om je rolstoel aan vast te maken en is er in verschillende maten.
Traplift voor snel en veilig transport Boels.
Voor de verbouwing van uw keuken, onvoorziene omstandigheden, topdrukte of evenementen, de mobiele keukens, koelunits en keukenapparatuur van Boels bieden altijd passende alternatieven voor vervangende of aanvullende keukencapaciteit. Naar de website. Door intensieve samenwerking met diverse bouwmarktpartners in Europa stelt Boels ook de particuliere markt in staat gebruik te maken van tijdelijke professionele oplossingen.

Contacteer ons