Meer resultaten voor plateaulift

plateaulift
Even voorstellen: onze nieuwe huislift en plateaulift Blog.
De nieuwe huislift Avansis DHM/DHE brengt u moeiteloos van de kelder tot de zolder. De installatie is snel en eenvoudig. Drastische aanpassingen aan uw huis zijn niet nodig.De nieuwe Avansis ML is een verticale plateaulift met een ongelooflijk compact en strak design.
Plateaulift oplossing rolstoel en scootmobiel toegankelijkheid.
Een plateaulift biedt u de mogelijkheid uw pand toegankelijk te maken voor mensen met een rolstoel of scootmobiel. De toepassing kan zowel in een binnen alsmede een buitensituatie worden toegepast. Bij plateauliften is de mechaniek aan de zijkant van de lift te vinden, waardoor een compacte plaatsing mogelijk is.
Goederenlift, heftafel, plateaulift, platformlift en rolstoellift.
LiftForce is uw allround leverancier in de liften en lifttechniek. Goederenlift, heftafel, hefplateau, plateaulift, platformlift / personenlift of rolstoellift. Wij begeleiden het gehele traject van ontwerp, levering, installatie en onderhoud met betrokken en enthousiaste mensen. Bij ons staat inventiviteit en meedenken hoog in het vaandel.
Is uw huis geschikt voor een lift? Vast wel!
Is uw huis geschikt voor een lift? Een lift is niet alleen een prima investering, u verzekert er ook een langdurige toekomst in uw eigen huis mee. Maar hoe weet u nu of uw woonst geschikt is voor een huislift, traplift of plateaulift?
Lift en plateaulift.
Voor de liftdeur is er op elke verdieping een vrije circulatieruimte van 150 cm op 150 cm. Een rolstoelgebruiker heeft deze ruimte nodig om te kunnen draaien. Vrije ruimte op de plateaulift. De vrije ruimte op de plateaulift is min.
Mindervalidenheffers Aesy Liften B.V.
Plateaulift tot 125, meter hoog waarbij de treden zich aanpassen naar een horizontaal vlak. Speciaal ontwikkeld voor het toegankelijk maken van een trap, waarbij de functie van de trap gehandhaafd dient te blijven. Ruimtebesparend aangezien deze lift een trap vervangt.
Plateaulift, platformlift of rolstoellift voor auto.
Een rolstoellift, platformlift of plateaulift is daarbij slechts een van de mogelijke hulpmiddelen. ACA Belgium biedt totaaloplossingen en een uitstekende service voor het aanpassen van uw auto voor alle mogelijke handicap s, niet alleen met een plateaulift, platformlift of rolstoellift.
Plateauliften Strobbe Liftsystemen.
Bent u op zoek naar een ideale en budgetvriendelijke oplossing voor de verplaatsing van een rolstoel of van uw goederen naar een ander niveau? De plateauliften van Strobbe Mobility Solutions kunnen elk hoogteverschil moeiteloos de baas. De ideale manier om gebouwen en verdiepingen toegankelijk te maken.
Plateaulift hefplateau Domicare.
De H-1250 flex onderscheidt zich van plateaulift H-1250 doordat de lift tevens de functie van een gewone trap heeft. Door een druk op de knop verandert de trap in een plateaulift en vice versa. Te gebruiken als plateaulift. Doordat de trap met een druk op de knop kan worden omgetoverd tot een plateaulift, is deze trap tevens toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Contacteer ons