Meer resultaten voor plateaulift

plateaulift
Plateaulift rolstoel gebruikers YouTube.
Ed Bijman Plateaulift Duration: 122. Dwarslaesie Organisatie Nederland 126 views. Vouwplatvormliften Duration: 044. Stairs4Care 31 views. Hydro Plateaulift, trappen overbruggen op elegante wijze. LiftForceBV 1132, views. Euroliften te Aalsmeer Trapliften, hefplateaus schachtliften Duration: 127. Euroliften Trapliften, hefplateaus schachtliften Aalsmeer 547 views.
Plateaulift oplossing rolstoel en scootmobiel toegankelijkheid.
Een plateaulift biedt u de mogelijkheid uw pand toegankelijk te maken voor mensen met een rolstoel of scootmobiel. De toepassing kan zowel in een binnen alsmede een buitensituatie worden toegepast. Bij plateauliften is de mechaniek aan de zijkant van de lift te vinden, waardoor een compacte plaatsing mogelijk is.
Plateauliften Strobbe Liftsystemen.
De ideale manier om gebouwen en verdiepingen toegankelijk te maken. Plateaulift tot 180, m. Hydraulisch of mechanisch. Leverbaar in verschillende afmetingen, uitvoeringen en hefvermogens. Zowel voor binnen als voor buiten. Plateaulift speciaal ontwikkeld voor toepassingen bij trappen. Eenvoudig inklapbaar, zodat ze niet meer plaats innemen dan nodig.
Plateaulift Low Up Hidden Aesy Lift bvba.
Low Up Hidden. Plateaulift Low Up Hidden. De Plateaulift Low Up Hidden is een nieuwe baanbrekende lift om een maximale hoogte van 50 cm te overbruggen. Deze lift combineert design, functionaliteit en elegantie in één, en hij heeft maar liefst een hefvermogen van 400 KG.
Plateaulift hefplateau Domicare.
De H-1250 flex onderscheidt zich van plateaulift H-1250 doordat de lift tevens de functie van een gewone trap heeft. Door een druk op de knop verandert de trap in een plateaulift en vice versa. Te gebruiken als plateaulift. Doordat de trap met een druk op de knop kan worden omgetoverd tot een plateaulift, is deze trap tevens toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Triwa Trapliften Plateaulift IKC Klimboom Zoetermeer architectenweb.nl.
Schmidt en de naschoolse opvang de Drie Ballonnen, heeft Triwa Liften een plateaulift geplaatst om de kinderen in een rolstoel of een beperking, toegang te bieden naar de gymzaal van deze locatie. Met deze plateaulift en een extra lift over een verdieping, is deze locatie geheel vrijtoegankelijk voor een ieder.
Plateaulift hefplateau Domilift.
De bedieningsschakelaar op de lift zelf activeert uitsluitend de hoog-laag functie van de plateaulift. Het omzetten van de trap naar liftfunctie kan uiteraard niet op het moment dat er zich personen op de trap bevinden, het systeem is hiervoor op diverse manieren beveiligd.
Plateaulift, platformlift of rolstoellift voor auto.
Een rolstoellift, platformlift of plateaulift is daarbij slechts een van de mogelijke hulpmiddelen. ACA Belgium biedt totaaloplossingen en een uitstekende service voor het aanpassen van uw auto voor alle mogelijke handicap s, niet alleen met een plateaulift, platformlift of rolstoellift.
Mindervalidenheffers Aesy Liften B.V.
Plateaulift tot 125, meter hoog waarbij de treden zich aanpassen naar een horizontaal vlak. Speciaal ontwikkeld voor het toegankelijk maken van een trap, waarbij de functie van de trap gehandhaafd dient te blijven. Ruimtebesparend aangezien deze lift een trap vervangt.

Contacteer ons