Meer resultaten voor smienk traplift

smienk traplift
Openingstijden Smienk Trapliften in Nunspeet.
Openingstijden Smienk Trapliften in Nunspeet. Smienk Trapliften is gevestigd in Nunspeet en houdt zich bezig met de verkoop, verhuur, service en reparatie van gebruikte trapliften. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Smienk Trapliften, of een kijkje nemen op www.smienktrapliften.nl.
Klacht Molenaar welzijnsproducten in Nunspeet! 3.445, betaald voor een traplift en na 3 maanden gebruik maar 700, retour KLACHT.nl.
Mijn moeder is niet zelfredzaam en moest noodgedwongen verhuizen naar een seniorenflat. De traplift moest dus na amper 3 maanden gebruik op 29 maart jl. gedemonteerd worden uit de huurwoning. Molenaar gaf maar 700, terug van het aankoopbedrag en geeft aan dat dat de beslissing van hun zakenpartner, de firma Smienk uit Nunspeet, is.
Tweedehands trapliften: een duurzame oplossing Duurzaamheidskompas. Tweedehands trapliften: een duurzame oplossing Duurzaamheidskompas.
Dat kon niet, zeiden de leveranciers toen, het is maatwerk. Klanten die een traplift voor duizenden euros kochten, konden deze niet kwijt en mensen die juist een nieuwe traplift nodig hadden, konden deze niet betalen door de hoge nieuwprijs. Zo kwam Erik Smienk op een duurzame en financieel aantrekkelijke oplossing.
Innovatief fietstransportsysteem voor brug Alblasserdam Sweco.nl.
Zij is niet de enige die blij is met de traplift. Het is zo makkelijk meneer, dit hadden ze al veel eerder moeten doen, zegt een andere dame. Vooral scholieren maken er veel gebruik van, maar ook forenzen naar Ridderkerk en Rotterdam hebben de brug gevonden."
Smienk Trapliften uit Nunspeet Advertenties op Marktplaats.nl.
Is uw traplift defect of heeft uw traplift onderhoud nodig? Smienk trapliften helpt u graag tegen een scherp tarief! Onderhoud en reparatie van uw traplift is vaak een dure aangelegenheid. Smienk trapliften onderhoudt trapliften van alle merken, ook als u deze elders gekocht heeft.
Vacatures bij Smienk Trapliften in Nunspeet.
Ondertussen hebben wij al ruim 7500 klanten blij mogen maken met een betaalbare traplift. Waarin wij ons onderscheiden? Smienk Trapliften is het eerste bedrijf die trapliften van alle merken hergebruikt. Hierbij garanderen wij u dezelfde kwaliteit als een nieuwe traplift.
Smienk trapliften, misleiding op website? Radar.
Toen ik vertelde dat ik mijn schoonouders had aangeraden voor een traplift bij Smienk te gaan vanwege de 5 jaar garantie die toendertijd al genoemd werd op hun site, zei de medewerkster dat dat niet mogelijk was omdat ze deze garantie pas een jaar of twee aanbieden.
Contact Smienk Trapliften.
Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Neem contact met ons op! Ik wil graag een. Smienk Trapliften Belgiƫ. EEN BETAALBARE TRAPLIFT VOOR IEDEREEN! 8071 AE Nunspeet. Nederland 0032-25887740 info@smienktrapliften.be. Lees meer over ons. Traplift met een bocht. Traplift met meerdere bochten.
Smienk Trapliften in Nunspeet Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Informatie over Smienk Trapliften in Nunspeet. Smienk Trapliften is gevestigd in Nunspeet en houdt zich bezig met de verkoop, verhuur, service en reparatie van gebruikte trapliften. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Smienk Trapliften, of een kijkje nemen op www.smienktrapliften.nl.

Contacteer ons