Op zoek naar rolstoel traplift?

rolstoel traplift
Met deze plateautraplift zijn trappen tot 8m eenvoudig te overbruggen.
Met deze traplift zijn trappen tot een lengte van 8 meter eenvoudig te overbruggen. De lift kan aan de wand of op de traptreden bevestigd worden en doordat het platform elektrisch opklapbaar is hij ruimte besparend. De plateautraplift kan zowel binnen als buiten opgesteld worden. Het voordeel van deze lift is dat hij eenvoudig is te installeren en er geen aparte machine ruimte voor de aandrijving nodig is omdat die in het hefplatform is ingebouwd. De plateautraplift kan zowel binnen als buiten worden opgesteld. Kan zowel op de tegen de wand als tegen staanders op de traptreden bevestigd worden. Vanuit de rolstoel kan de lift bediend worden zonder enige begeleiding doordat het platform elektrisch opklapbaar is.
Overal rolstoeltoegang met een plateau traplift van de rolstoellift.
Heef u een plateau traplift nodig? Overal rolstoel toegang met een plateau traplift. Als er een trap trap de toegankelijkheid voor mensen met een rolstoel belemmerd, dan is de plateau traplift de beste oplossing. Zolang de lift niet in gebruik is neemt de lift in opgevouwen toestand slechts 230 mm in beslag.
Soorten liften Liften Livios.
Zo heb je voor erg smalle trappen stoeltjes die meedraaien zodat je knieën de muur of de leuning niet raken. Hoewel een traplift in de meeste gevallen wel mogelijk is, is het niet altijd de meest gepaste oplossing voor jouw situatie. Bij een traplift moet je namelijk in staat zijn zelfstandig de verplaatsing van rolstoel naar stoeltje te maken.
Trapliften, huisliften en stoelliften Comfortlift Orona.
De zomerse temperaturen lieten het tot nu toe al zeker niet afweten! En omdat het de mooiste tijd van het jaar is, willen we je dan ook graag een deugddoende zomervakantie toewensen! Daarbovenop staan we de hele zomer lang klaar om jou te helpen.
Trapliften Strobbe Liftsystemen.
Wanneer uw trap uw mobiliteit in de weg staat, heeft Strobbe Mobility Solutions de meest geschikte, veilige en betrouwbare oplossing in huis. Het maakt niet uit welk type trap u heeft, Strobbe Mobility Solutions geeft het perfecte antwoord aan uw specifieke woon en leefbehoeften.
Info over hulpmiddelen: drempelbruggen, oprijgoten, hellingbanen, trapliften, plateauliften, liften, aanpassingen aan de trap.
Wie kan ondersteuning vragen? Oplossingen om zelfstandig een hoogteverschil te overbruggen voor personen met een motorische handicap. KOC, april 2015. download als pdf. KOC Kenniscentrum Hulpmiddelen Zenithgebouw Koning Albert II-laan 37 1030 Brussel 02 225 86 61 koc@vaph.be Sitemap Over ons Hulpmiddelenadvies.
Handige traplift voor mensen in rolstoel.
Gelukkig is er met de hedendaagse techniek van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld maar aan de traplift; zo kom je als mindervalide in een rolstoel gemakkelijk de trap op en af. Echter is een traplift niet goedkoop en kan meestal alleen in je eigen huis worden gemonteerd.
Traplift of rolstoellift.
Vaak moet de trapleuning aan één kant weggehaald worden om de railing te plaatsen. De traplift is vooral bedoeld voor mensen die moeite hebben met traplopen, maar die geen rolstoel hebben of bij wie de rolstoel niet mee hoeft naar boven.
Plateaulift Lathu onafhankelijke trapliftenspecialist Langer thuis wonen.
Zo is er de plateaulift. Met de platformlift van ThyssenKrupp kan je met je rolstoel eenvoudig van het ene verdiep naar het andere. Je kan eenvoudig het platform oprijden en je veilig verplaatsen zonder extra hulp. Kies voor een Lathu traplift.

Contacteer ons